Alle chalets worden voor langere tijd verhuurd, minimale huurtijd is 1 maand. De chalets zijn voorzien van een gas-, water-, riool-, elektra- en tv aansluiting, alle chalets hebben een eigen tuin met terras, een opbergruimte met wasmachine- en wasdroger aansluiting en een eigen parkeerplek.

Om uw was te doen kunt u ook van onze verwarmde wasserette gebruik maken.

De chalets zijn geschikt voor maximaal 4 personen en  hebben 2 slaapkamers inclusief bedden, een woonkamer met open keuken en een badkamer met toilet en douche.

In principe zijn de chalets ongemeubileerd, dit kan overigens wel in overleg.

De chalets worden op recreatieve basis verhuurd daarom dient u altijd op een ander adres een GBA inschrijving te hebben.
Verder zijn de genoemde tarieven all-in, denk aan ( Tv aansluiting, afvalkosten, toeristenbelasting, gebruik wifi en onderhoud tuin/chalet).


 

Wij verhuren sloepen van ongeveer 5 meter lang voor max 5-6 personen. Hier mag vaarbewijs vrij mee gevaren worden. De huurperiode gaat per hele dag. Vanaf 9.30 uur kunt u terecht en om 17.00 uur moet de boot terug zijn.

U krijgt van ons terplekke uitleg hoe u met de boot moet varen en u krijgt een overzichtelijke kaart van het vaargebied mee. Legitimatie is verplicht, leeftijd om te huren is minimaal 21 jaar.

Kosten zijn € 130,- per dag, inclusief brandstof.

Reserveren is betalen dat wil zeggen, als u betaald heeft dan is er een reservering, dit mag contant per pin of per bank. Let op de verwerkingstijd als u per bank wilt betalen.


 

We hebben een aantal mooie fietsen die u per dag of per week kunt huren. Voor meer informatie komt u naar de receptie.